Menderes ilçesindeki mahallelere düzenli ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı İlkay Çiçek, vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve önerilerini dinliyor. Ziyaretlerinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vererek, halkın ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri sunuyor.
Başkan Çiçek, ilk ziyaretlerini Oğlananası, Bulgurca, Develi ve Tekeli mahallelerine yaptı. İkinci programında ise Dereköy, Akçaköy, Yeniköy, Efemçukuru ve Çatalca mahallelerini ziyaret etti.
Ortak Akıl Mesajı
Ziyaretlerle ilgili düşüncelerini paylaşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, şunları söyledi: “Mahalle ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımızın yanında oluyor, onların taleplerini dinliyor ve birlikte ortak akılla istek ve önerileri değerlendiriyoruz. Halk ile iç içe, herkesin belediyesi olarak çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz. Tüm mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizin sesi olmayı sürdüreceğiz.”
Bu ziyaretler, Menderes Belediyesi’nin halkla olan iletişimini güçlendirmeyi ve yerel yönetimle ilgili vatandaşların beklentilerini daha iyi anlamayı amaçlıyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı